Kiss Noémi

Szeretettel üdvözlünk honlapunkon!

Reméljük, hogy mindent megtalálsz, amit keresel! Legyél érdeklődő, kezdő paleos, vagy már gyakorló, vissza-visszavárunk érdekességekkel, program ajánlatokkal, recept ötletekkel….

Az Ehetemmm egy önmagát formáló és mindig alakuló csapat. Kollégáink és Partnereink változatossága mindig új színt, információt, lehetőséget hoz számunkra. Elhivatottan kutatjuk és osztjuk meg másokkal a természetes élethez való visszatérés lehetőségeit civilizált világunkban. Saját fejlesztésű és készítésű pékáruink mára már igen széles körben ismertek mind a magyarországi, mind a szomszédos országok paleosai körében.

Számunkra a paleolit életforma nem merül ki a táplálkozásban. Hisszük, hogy a mai fejlett társadalmak értékrendje, a kényelem, a túlkínálat, a vegyszerek mindentéren történő felhasználása, a Föld kizsákmányolása és mérgezése, nem hogy nem hosszabbítja meg fajunk fennmaradását, hanem mi leszünk az a faj, ami kipusztítja saját magát, ha nem változtat jelen szokásain.

Minden kezdet nehéz, de semmi nem lehetetlen! Sokan mondják, hogy a paleo drága úrimuri. Mi igyekszünk a boltban is és itt is ötletekkel, tanácsokkal segíteni azokat, akik nem tudják, hogy hogyan gazdálkodjanak a konyhapénzből, legyen szó a háztartási tisztítószerekről, sportról, vagy akár család mindennapi étkezéséről. Együttműködünk paleos szervezetekkel, orvosokkal és sportolókkal, így mi is sokat tanulunk, és a hozzánk fordulókat is több felé tudjuk irányítani, attól függően, hogy mire van szüksége.